Transport Frigorific

Va punem la dispozitie transportul cu dube frigorifice care dispune de temperatura controlata, senzori de deschidere usi. Astfel, va garantam siguranta transportului si increderea ca marfa va ajunge la destinatie intr-o stare impecabila, in timpul stabilit.

Transport cu prelate

Pentru rezultate impecabile, va oferim servicii de transport ce acopera o paleta larga de categorii in acest domeniu. Tipurile de transport pe care vi le punem la dispozitie, includ marfa generala paletizata, role din table si bobine din otel inoxidabil, marfa de volum.

ADR

Transport ADR

Asigurăm transportul de mărfuri periculoase precum și ADR colete (cantitate limitată) efectuat de către șoferi cu competențele și abilitățile necesare.

Localizare permanenta a vehiculelor

Utilizam o tehnologie avansata ce ne permite sa asiguram monitorizarea traficului privind abaterile de la traseu si de la criteriile temporale stabilite. Acest serviciu va permite accesul la starea transportului, putand aproxima momentul sosirii.

Grupaje si incarcari partiale

La cererea clienților putem efectua incarcari parțiale însă putem să efectuăm și grupaje dacă marfă poate fi transportată în siguranță maximă.